Skip to main content

Algemene voorwaarden

Annulering

a) Bij annulering meer dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf is 25% van de huursom (d.w.z. excl. toeristenbelasting en eventuele kosten voor bedlinnen en badhanddoeken) verschuldigd met een minimum van € 25,00.
b) Bij annulering 2 tot 4 weken vóór aanvang van het verblijf is 50% van de huursom (d.w.z. excl. toeristenbelasting en eventuele kosten voor bedlinnen en badhanddoeken) verschuldigd.
c) Bij annulering binnen 2 weken vóór aanvang van het verblijf is de volledige huursom (d.w.z. excl. toeristenbelasting en eventuele kosten voor bedlinnen en badhanddoeken) verschuldigd.
d) Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het totaalbedrag van de boeking verschuldigd minus de toeristenbelasting voor de dagen dat er geen verblijf meer wordt gehouden.
e) Uit coulance kunnen wij op bovenstaande voorwaarden een ander voorstel doen.
 
 
Verblijf
 
De huursom is inclusief schoonmaakkosten (tenzij anders vermeld op de boekingsbevestiging), mits het verblijf bij vertrek in ordentelijke staat wordt achtergelaten.
Wij willen onze verblijven graag rookvrij houden en vragen u alleen buiten te roken. 
Het gebruik van softdrugs en/of harddrugs in en om onze verblijven is niet toegestaan. Bij overtreding is dit grond voor ontzegging van de toegang. 
Huisdieren zijn in een aantal van onze verblijven toegestaan, uitsluitend in overleg. 
Wij proberen het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom vragen wij onze gasten en bezoekers hun afval te scheiden in de daartoe aangeboden/bestemde mogelijkheden.