Skip to main content

Trekkershut

De trekkershut staat op hetzelfde erf als het boerenappartementencomplex. Het is een eenvoudige overnachtings- en kookgelegenheid voor 4 personen, inclusief eigen sanitair. De trekkershut bevindt zich bovenin een zgn. hooimijt en heeft een bijzonder sfeervolle uitstraling, mede door het rieten dak en de natuurlijke afwerking (bijvoorbeeld de vloer van Twents eikenhout). Er is een lange tafel met banken, 2 eenpersoonsbedden en indien nodig een aantal opklapbedden. Verder is er een eenvoudige, maar wel compleet ingerichte keuken (kleine koelkast, gaskookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat). Er is centrale verwarming en een flatscreen TV. Het oppervlak van de trekkershut is ongeveer 25 m2. Doordat er rondom ramen zijn kunt u heel mooi alle kanten op kijken en de natuur aanschouwen.
Beneden (even met de trap buitenom) is er een eigen douche en toilet en kunt u gebruikmaken van de gezamenlijke wasmachine en droger. Eventueel kunt u uw fiets stallen in de afsluitbare gezamenlijke berging.

In de trekkershut is zowel een gratis WiFi- als een bekabelde glasvezel internetverbinding aanwezig. Ook is er een uitgebreid televisiepakket (waaronder gratis ESPN).