Skip to main content

Koosveld 4

Kooswei 4 ligt eveneens op de bovenverdieping en is het gespiegelde evenbeeld van Kooswei 3.
Dit appartement heeft één slaapkamer met tweepersoonsbed en een gezellige halfopen slaapzolder met 3 eenpersoonsbedden. Verder heeft dit appartement een schuine wand, wat een gezellig effect geeft. De woonkamer heeft een zithoek met televisie, dvd-speler en een eettafel. Ook is er een grote deur die toegang geeft tot een ruim en beschut balkon.

U komt in de open keuken door twee treetjes af te dalen. Een deel van de schuine wand in de keuken is van glas, zodat u superleuk op de schapenwei uitkijkt. De keuken beschikt over een prima en complete uitrusting. U vindt er niet alleen borden, bestek en pannen; maar ook een combimagnetron, koelkast (incl. vriesvak), (gas)kookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine. Als u niet uit eten gaat kunt u hier koken zoals u dat thuis gewend bent. Om het af te maken: u heeft een waterkoker en een Senseo-apparaat tot uw beschikking, en u krijgt gratis toegang tot ons WiFi-netwerk, dat is aangesloten op een razendsnelle glasvezel-internetverbinding. Ook is er een uitgebreid televisiepakket (waaronder gratis ESPN).
 
In de slaapkamer bevindt zich een kast en een kleine tafel, zodat u uw kleding en spullen netjes kunt opbergen. Ook hier is een grote deur die toegang geeft tot het balkon. De luxe uitgevoerde badkamer is voorzien van een douche en een toilet. Boven de wastafel, met mengkraan, bevindt zich een spiegel.

Op het erf is ruime parkeergelegenheid, een gazon en een tuintje. Aan de ene kant van het gebouw is een weiland, waar een groot deel van het jaar schapen en lammetjes rondlopen. Aan de andere kant van het huisje is een kleine boomgaard. En er is een (afgeschermde) kikkerpoel en een klein watertje met een bruggetje (kindvriendelijk). U heeft toegang tot een gezamenlijke wasmachine en droger, en u kunt eventueel uw fiets stallen in de afgesloten gezamenlijke berging.